Otthoni iskola-előkészítő foglalkozás

5-6 éveseknek, szülői segítséggel, vagy online tanácsadással

2019-ben végeztem el Deákné B. Katalin Egyéni iskola-előkészítő, képességfejlesztő tréningjét. Az egyéni iskola-előkészítő foglalkozás segíti az óvoda és az iskola közötti átmenetet. Az első osztályt nagyon nagy egyéni különbségekkel kezdik a gyermekek, hiába tartanak az óvodákban iskola-előkészítő foglalkozásokat. A foglalkozás segítségével kiderülhetnek gyermekünk hiányosságai, így szeptemberben az iskolakezdést már felkészülten várja. A foglalkozásokon részképességekkel foglalkozunk, melyek az első osztály sikeres elvégzéséhez szükséges képességekre alapoznak.

Az iskolakezdéshez szükséges készségek fejleszthetőek!

Mivel is foglalkozunk?

▶mennyiségfogalom alapozása a 10-es számkörben

▶tanulásmódszertan

▶kifejezőkészség fejlesztése

▶önálló matematikai gondolkodás

▶műveletvégzés a 10-es számkörben

▶az önállóság és az önellenőrzés alapozása

▶memóriafejlesztés

Az egyéni foglalkozás a leghatékonyabb módszer a kisebb hiányosságok pótlására!

A módszer alapján kidolgoztam egy 10 foglalkozásból álló sorozatot, melynek első foglalkozása INGYENESEN kipróbálható. Csináljátok végig a feladatokat, és ha tetszett előfizethettek a további 9 foglalkozásra.

Egy-egy otthoni foglalkozás kb. 20-30 percig tart, de kérlek hagyd, hogy a gyermeked a saját ütemében végezze el a feladatokat! Nagyon fontos, hogy kezdetben sikerélmény érje, hiszen ez határozza meg a tanuláshoz való viszonyát a későbbiekben.

Az otthoni iskola-előkészítő foglalkozás tartalma és ára:

 • 10 db feladatsor, melyből az első INGYENESEN kipróbálható
 • Feladatsoronként 3 db gyakorló lap, azaz 30 db gyakorló lap
 • 1 db órarend a napi feladatokkal (Délelőtt feladatsor 1 db gyakorló lappal, délután 2 db gyakorló lap, a témához kapcsolódó 2 db mese ajánlóval)
 • Zárt FB csoportban szülői támogatás, konzultációs lehetőséggel, elakadások támogatása plusz feladatokkal
 • 1 db 45 perces személyes konzultáció a program elvégzése után, mely 6 hónapig felhasználható fel, előre egyeztetett időpontban

Ár: 9.900.-Ft

Javaslom, hogy az elvégzett feladatokat egy sima A/es füzetbe ragasszátok be, vagy egy mappába fűzzétek le a könnyebb áttekinthetőség érdekében!

Az otthoni iskola-előkészítő foglalkozás előnye, hogy akkor végzitek el, amikor a saját napirendetek megengedi. Ha a gyermek huzamosabb ideig van otthon, akkor sem unatkozik, nem marad le a társaitól.

A feladatokat végezhetitek minden nap, kétnaponta, vagy háromnaponta. Viszont az előre kitűzött rendszerességet célszerű minden esetben tartani.

Javasolt tematika:

Délelőtt feladatsor és 1 db feladat lap elvégzése, délután mesenézés az adott témával kapcsolatban kb. 10-15 perc, majd 2 db feladatlap önálló elvégzése.

Otthoni iskola-előkészítő foglalkozás + 10-szer 30 perc online tanácsadás tartalma és ára:

 • 10 db feladatsor, melyből az első INGYENESEN kipróbálható
 • Feladatsoronként 3 db gyakorló lap, azaz 30 db gyakorló lap
 • 1 db órarend a napi feladatokkal (Délelőtt feladatsor 1 db gyakorló lappal, délután 2 db gyakorló lap, a témához kapcsolódó 2 db mese ajánlóval)
 • Zárt FB csoportban szülői támogatás, konzultációs lehetőséggel, elakadások támogatása
 • 1 db 45 perces személyes konzultáció a program elvégzése után, mely 6 hónapig felhasználható fel, előre egyeztetett időpontban
 • 10×30 perces online foglalkozás velem. Ebben az esetben leveszem a terhet a válladról, azaz én segítek gyermekednek a feladatok elvégzésében. Előre egyeztetett időpontban megcsinálom gyermekeddel a feladatsorokat online (Skypeon, messengeren). Ebben az esetben az első INGYENES feladatsort letöltitek, megcsináljátok. Ha tetszett, az előfizetés után átbeszéljük az első online órán a feladatokat közösen is. Segítek az elakadásokban, azokra a feladat típusokra fókuszálunk, amik kevésbé mennek.

Ár: 25.600.-Ft

Remélem, legalább annyi örömet okoz a gyermekeknek a feladatok elvégzése, mint nekem a kidolgozásuk!

Ha érdekel az otthoni iskola-előkészítő 10 alkalomból álló feladatsor, akkor próbáld ki az első alkalmat ingyenesen!

Amennyiben tetszett a próba foglalkozás, rendeld meg az Otthoni iskola-előkészítő foglalkozás csomagot vagy az Otthoni iskola előkészítő foglalkozás csomagot online tanácsadással!

KÉREM AZ INGYENES MINTA FELADATSORT!

[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

Játszóházunkban egyéni iskola-előkészítő foglalkozást és Okos manó, kis létszámú iskola-előkészítő foglalkozásokat tartunk iskolába készülő gyermekeknek.