Játszóház, szülinapi zsúrok, nyári táborok, gyermekfelügyelet, babás jóga, foglalkozások ovisoknak, ovis angol, ovis német, babasarok, gyerekbarát rendezvények

Foglalkozásaink

Foglalkozásaink

Foglalkozásaink kis csoportlétszámúak, ezért előzetes bejelentkezés szükséges.

*Alternatív gyermekfelügyelet/MiniBölcsi a Manóbirodalom Játszóházban
Korosztály: 1,5-3 év
Időpont: hétfőn-péntek 09:00-12:00
Folyamatosan várjuk közösségbe szoktató csoportunkba azokat a Kismanókat, akik nem járnak bölcsibe, oviba, de szeretnének belekóstolni a közösségi élet rejtelmeibe, és észrevétlenül elszakadni a családi fészektől pár órára.
Ezt a csoportot ajánljuk azoknak az anyukáknak, akik hetente fix időben szeretnék ügyeiket intézni, bevásárolni, vagy időt szakítani saját magukra. Az önfeledt szabad játék mellett a foglalkozásokon gyurmázunk, festünk, ragasztunk, pecsételünk, pöttyözünk, énekelünk, mondókázunk.
A játszócsoport előnyei:
• kis csoportlétszám (max. 4-5 fő)
• maximális odafigyelés
• szeretetteljes, családias légkör

*Bölcsis játszódélelőtt a Manóbirodalom Játszóházban 
Korosztály: 9 hónapos-3 éves
Időpont: hétköznap 9:00-12:30
Bölcsis játszódélelőttünket ajánljuk 10-12 hónapos kortól 3 éves korig, amikor a babák, gyerekek elkezdenek nyitni mások felé, igénylik az új környezetet, játékokat. A Manóbirodalom Játszóházban családias környezetben ismerkedhetnek a babák és a gyerekek egymással. Megtanulják a játékokat megosztani, ismerkednek, tanulnak egymástól. Ez a csoport jó ugródeszka a későbbi bölcsis, ovis életbe, ahol a nagyobb csoportlétszám miatt kevesebb figyelem jut majd rájuk. Bölcsis játszódélelőttünkön szülők és gyerekek együtt, közösen vesznek részt.

*Ovis Angol a Manóbirodalom Játszóházban
Korosztály: 3-6 év
Időpont: kedd 17:00-17:45
Szeptember közepétől újra várjuk az ovisokat angolra A Manóbirodalomban. Foglalkozásunkban a hagyományos elemeket a bábok, mondókák, énekek,drámajátékok, mozgásos feladatok jelentik, amelyek témája és szókincse követi az óvodai tanmenetet, ezzel párhuzamosan pedig feldolgozza a Cambridge Young Learners teszt szókincsét. 

*Ovis német a Manóbirodalom Játszóházban
Korosztály: 3-6 évesek
Időpont: szerda 17:00-17:45
- nyelvtanulás az életkornak megfelelően, sok játékkal
- kifejezetten erre a korosztályra specializálódott nyelvtanár
- német nyelvű mesék, dalok, mondókák
- közös játékok németül
- rajzolás, barkácsolás és sok-sok mozgás

*Babás jóga a Manóbirodalom Játszóházban
Korosztály: 6 hetes-2 éves
Időpont: csütörtök 10:00-11:00
A gyakorlatok közben a baba az érintések által kellemes, nyugtató masszázsban részesül és több gyakorlatban is együtt mozog az anyukával ,ami erősíti az egymáshoz való kötődést A gyakorlatok javítják a tartást, erősítik a hátat. A babád is élvezheti kortársai társaságát, egymástól rengeteg mindent ellesnek. Amellett, hogy a gyakorlatok elősegítik a baba fejlődését kedvezően befolyásolják idegrendszeri érését a mozgás és egyensúly érzékelést. A szülés utáni minél hamarabbi jógázás elkezdése segít elkerülni a szülés utáni depresszió kialakulását.
Tudnivalók a foglalkozásról: már 6 hetes kortól lehet jönni. Az órákon mindent a baba igénye határoz meg. Bármikor meg lehet etetni, majd utána vissza lehet térni az óra menetébe. Amit célszerű magaddal hozni: kis pokróc, pléd a babád alá, mert a jóga a földön történik, textilpelenka, játék,innivaló mindkettőtöknek. A csoportba bármikor be lehet csatlakozni.

*Egyéni iskola-előkészítő foglalkozás
Korosztály: 5-7 év
Időpont: előre egyeztetett időpontban


Szeptembertől egyéni iskola-előkészítő foglalkozásokra várom a nagycsoportos ovisokat.

Deákné B. Katalin (Tudatoszülő) kidolgozott módszere alapján vállalom a nagycsoportos óvodások egyéni fejlesztését.

mennyiségfogalom alapozása a 10-es számkörben

tanulásmódszertan

kifejezőkészség fejlesztése

önálló matematikai gondolkodás

műveletvégzés a 10-es számkörben

az önállóság és az önellenőrzés alapozása

memóriafejlesztés

Az egyéni foglalkozás a leghatékonyabb módszer a kisebb hiányosságok pótlására.Lépjen velünk kapcsolatba:

Ezt az oldalt a reCAPTCHA és a Google védi Adatvédelmi szabályzat és Szolgáltatási feltételek érvényesek.
Szülinapi zsúrok, játszóház, arcfestés, lufihajtogató bohóc, bohóc, animátor, arcfestő, arcfestés rendezvényre, csillámtetováló, csillámtetoválás

Szülinapi zsúr

Szülinapi zsúrok

​Ha kis csoportlétszámú, hangulatos, családias szülinapi zsúrra vágysz, akkor nálunk a helyed a Manóbirodalomban! Lefoglalhatod csak a játszóházunkat, vagy rendelhetsz egyéb szolgáltatást is (arcfestés, csillámtetoválás, bohóc).


Terembér: 8000.-/óra (minimum 2 óra, maximum 12 fő), mely ár tartalmazza a játszóház kizárólagos használatát, terítést, díszítést, 1 fő személyzetet. A játszóházba bármilyen étel, ital, torta behozható.
 
Egyéb szolgáltatások:
• Arcfestés: 6.000.- Ft
• Csillámtetoválás: 6.000.- Ft
• Játékos vetélkedők óvó nénivel: 10.000.-Ft
• Néptánc tanítás: 8.000.- Ft
• Lufihajtogatás: 10.000.- Ft
• Mesehős buli: 17.000.- Ft
• Bohóc műsor: 17.000.- Ft
• Kézműveskedés: 17.000.- Ft
• Hercegnős, kalózos, western, "Zűr az űrben", boszis-varázslós, dzsungel, indiános buli: 17.000.- Ft
• Táncos, vetélkedős buli mesekvízzel: 17.000.- Ft

HÉTKÖZNAPI AKCIÓ: hétfő-csütörtök között 5000.-Ft/óra a terembér, egyéb szolgáltatásaink árából 20% kedvezményt adunk.

Foglalás: 30% előleg megfizetésével, melyet lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni.

Betegség esetén a zsúrt a szabad helyek függvényében másik időpontra átfoglaljuk.

Kérésre házhoz is megyünk. Professzionális csapatunkat hívhatod saját otthonodba is! Dobd fel az otthoni szülinapi bulit arcfestéssel, csillámtetoválással, vagy 1 órás animációval (csaptajáték, sorversenyek, játékos vetélkedők)!

Sok szeretettel várjuk bölcsis, óvodás és kisiskolás gyermekedet és barátait fergeteges hangulatú szülinapi zsúrjainkon!

Nyári táborok ovisoknak, kézműves tábor, napközis tábor, tábor ovisoknak, nyári tábor játszóházban, nyári tábor ovisoknak Budapest, nyári tábor Újbudán

Nyári táborok

Nyári táborok

Nyári manótáborok 3-6 éves ovisoknak és 7-9 éves kisiskolásoknak.

Téged is várnak a Manóbirodalom nyári kézműves, alkotótáborai!

2019. június 17-21.                       Mesehősök tábor

2019. június 24-28.                       Kis boszi és varázsló tábor

2019. július 1-5.                             Kézműves tábor

2019. július 8-12.                           Lovag- és hercegnőképző 

2019. július 15-19.                         Kalóz és kishableány

2019. július 22-26.                         Mesehősök tábor

2019. július 29-augusztus 2.        Kis boszi és varázsló tábor

2019. augusztus 5-9   .                  Kézműves tábor

2019. augusztus 12-16.                Lovag és hercegnőképző 

​​​​​​​Mesehősök: ki ne ismerné a Hupikék Törpikéket, Thomast a gőzmozdonyt, Arielt, Frakkot, Samet a tűzoltót? De biztos, hogy mindent tudsz róluk? A héten leteszteljük mesetudásodat, mesevilágba utazunk, ahol sokat játszunk, mókázunk, alkotunk, saját mesekönyvet készítünk, és minden nap diafilmet vetítünk.

Kis boszi és varázslótábor: a hét folyamán biztos mindent megtudsz, amit a boszikról és a varázslókról tudni érdemes. Varázspálcát, kalapot/sisakot készítünk, varázsitalt kotyvasztunk, és kígyót, békát varázsolunk.

Kézműves tábor: a hét folyamán a különböző kézműves technikákkal ismerkedünk meg a gyerekekkel. Festünk, ragasztunk, gyurmázunk, mindent felhasználunk, amit a környezetünkben találunk.

Lovag- és hercegnőképző tábor: a hét folyamán megismerkedünk a kis lovagok életével, lovagi próbáknak vetjük alá magunkat, kardot, pajzsot barkácsolunk.

A hét folyamán elkészítjük a tündérek ékszereit, berendezzük a varázskertet, és különböző próbáknak vetjük alá magunkat, hogy a hét végére mindenkiből varázserővel bíró tündér, hercegnő váljék.

Kalóz és kishableány tábor: hol volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, egy icike-picike kincses sziget. Keressük meg együtt a partra vetett kincses ládikát, mely az elmúlt évszázadok alatt rejtve maradt. Közösen elkészítjük az ehhez szükséges eszközöket, térképet, majd felfedező útra indulunk. Ígérjük, a hét végére mindenkiből igazi kincskereső kalóz válik, és senki nem tér haza üres kézzel!

A hét folyamán csillámló hableányokat készítünk, hableány tükröt, nyakéket, táskát, koronát barkácsolunk, és meséken keresztül megismerkedünk a hableányok életével.

Amit a táborokról tudni érdemes: a tábor ára: egész napos elhelyezés esetén 28.000.- Ft/gyermek/5 nap (9-18 óráig) 24.000.- Ft/gyermek/hét (9-13 óráig), , testvéreknek 10% kedvezményt biztosítunk. Az étkezéseket a tábor ideje alatt biztosítjuk. A részvételi szándékot 10.000 Ft előleg kíséretében kérjük jelezni. A teljes részvételi díjat minden esetben a tábor kezdete előtti héten péntekig kérjük befizetni. Egy-egy napra is lehet csatlakozni, ez esetben a részvételi díj: 6000.- Ft egész nap, 5000.- Ft/fél nap esetén.

​​​​​​​2019. ÁPRILIS 15-IG 10% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK, AMENNYIBEN BEFIZETI A TÁBOR TELJES RÉSZVÉTELI DÍJÁT.

VISSZATÉRŐ KISMANÓKNAK 5% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!

Nyári táborok ovisoknak, kisiskolásoknak