Játszóház, szülinapi zsúrok, nyári táborok, gyermekfelügyelet, babás jóga, foglalkozások ovisoknak, ovis angol, ovis német, babasarok, gyerekbarát rendezvények

Foglalkozásaink

Foglalkozásaink

Foglalkozásaink kis csoportlétszámúak, ezért előzetes bejelentkezés szükséges.


*Alternatív gyermekfelügyelet/MiniBölcsi a Manóbirodalom Játszóházban
Korosztály: 1,5-4 év
Időpont: választható napokon 09:00-12:00
 
Folyamatosan várjuk közösségbe szoktató csoportunkba azokat a Kismanókat, akik nem járnak bölcsibe, oviba, de szeretnének belekóstolni a közösségi élet rejtelmeibe, és észrevétlenül elszakadni
a családi fészektől pár órára.
Ezt a csoportot ajánljuk azoknak az anyukáknak, akik hetente fix időben szeretnék ügyeiket intézni, bevásárolni, vagy időt szakítani saját magukra. Az önfeledt szabad játék mellett a foglalkozásokon gyurmázunk, festünk, ragasztunk, pecsételünk, pöttyözünk, énekelünk, mondókázunk.
A játszócsoport előnyei:
• kis csoportlétszám (max. 4-5 fő)
• maximális odafigyelés
• szeretetteljes, családias légkör

*Bölcsis játszódélelőtt a Manóbirodalom Játszóházban 

Korosztály: 9 hónapos-3 éves

Időpont: hétköznap 9:00-12:30

Bölcsis játszódélelőttünket ajánljuk 10-12 hónapos kortól 3 éves korig, amikor a babák, gyerekek elkezdenek nyitni mások felé, igénylik az új környezetet, játékokat. A Manóbirodalom Játszóházban családias környezetben ismerkedhetnek a babák és a gyerekek egymással. Megtanulják a játékokat megosztani, ismerkednek, tanulnak egymástól. Ez a csoport jó ugródeszka a későbbi bölcsis, ovis életbe, ahol a nagyobb csoportlétszám miatt kevesebb figyelem jut majd rájuk. Bölcsis játszódélelőttünkön szülők és gyerekek együtt, közösen vesznek részt.

*Pszichológiai konzultáció a Manóbirodalom Játszóházban

Korosztály: 0-10 év
Időpont: hétfő 16:00-16:50
Elakadások jelentkeztek a család életében? Nehézségek adódtak a közösségbe való beszoktatás alatt? Tetőfokára hágott a testvérféltékenység? Gyermeked nehezen alszik el, túlpörög?

*WeAreKids Ovis Angol a Manóbirodalom Játszóházban

Korosztály: 3-6 év

Időpont: kedd 17:00-17:45

Októbertől újra várjuk az ovisokat angolra a www.wearekids.hu csapatával a Manóbirodalom Játszóházba. Foglalkozásunkban a hagyományos elemeket a bábok, mondókák, énekek,drámajátékok, mozgásos feladatok jelentik, amelyek témája és szókincse követi az óvodai tanmenetet, ezzel párhuzamosan pedig feldolgozza a Cambridge Young Learners teszt szókincsét. A modern technológiát tabletekkel biztosítjuk, amiken a gyermekek számára elérhető a WeAreKids English szoftver. A mai gyermekek anyanyelvi szinten beszélik a számítógép nyelvét, így bárminemű képzésükhöz, szórakozásukhoz elengedhetetlen ezek használata. Ha még nem voltán az órán, akkor az első foglalkozásunk ingyenes.

*Ovis német a Manóbirodalom Játszóházban
Korosztály: 3-6 évesek
Időpont: szerda 17:00-17:45

- nyelvtanulás az életkornak megfelelően, sok játékkal
- kifejezetten erre a korosztályra specializálódott nyelvtanár
- német nyelvű mesék, dalok, mondókák
- közös játékok németül
- rajzolás, barkácsolás és sok-sok mozgás

Babás jóga a Manóbirodalom Játszóházban
Korosztály: 6 hetes-2 éves
Időpont: csütörtök 10:00-11:00

A gyakorlatok közben a baba az érintések által kellemes, nyugtató masszázsban részesül és több gyakorlatban is együtt mozog az anyukával ,ami erősíti az egymáshoz való kötődést A gyakorlatok javítják a tartást, erősítik a hátat. A babád is élvezheti kortársai társaságát, egymástól rengeteg mindent ellesnek. Amellett, hogy a gyakorlatok elősegítik a baba fejlődését kedvezően befolyásolják idegrendszeri érését a mozgás és egyensúly érzékelést. A szülés utáni minél hamarabbi jógázás elkezdése segít elkerülni a szülés utáni depresszió kialakulását.
Tudnivalók a foglalkozásról: már 6 hetes kortól lehet jönni. Az órákon mindent a baba igénye határoz meg. Bármikor meg lehet etetni, majd utána vissza lehet térni az óra menetébe. Amit célszerű magaddal hozni: kis pokróc, pléd a babád alá, mert a jóga a földön történik, textilpelenka, játék,innivaló mindkettőtöknek. A csoportba bármikor be lehet csatlakozni.

*Baba-mama klub/Anyaklub Domokos Katával a Gyerekzsivaj Blog szerzőjével a Manóbirodalom Játszóházban

Korosztály: 3-18 hónapos
Időpontok: október 10-e, november 7-e, december 5-e
10:00-11:30 között

Sok szeretettel várunk, ha szeretnél beszélgetni, információkat cserélni, tanácsokat kapni/adni hasonló élethelyzetben lévő anyukáktól. Mindeközben babád is ismerkedhet, játszhat, új élményeket szerezhet.A baba-mama klub előzetes regisztrációhoz kötött.Jelentkezni a manobirodalom@gmail.com e-mail címen lehet. E-mail címed megadásával hozzájárulsz, hogy a Manóbirodalom Játszóház időnként egyéb programjairól, foglalkozásairól hírlevelet küldjön.

Zenebölcsi a Manóbirodalom Játszóházban

Korosztály: 2 hónapos-3 éves
Időpont: kedd 9:30-10:00

Élő hangszeres, énekes, mondókás zenei készséget, ritmusérzéket fejlesztő kötetlen foglalkozás.
A foglalkozást Mészáros Zsófia szaxofonművész, zenetanár, és zeneterapeuta tartja.

Zeneterápia a Manóbirodalom Játszóházban

Korosztály: 3-6 éves ovisok
Időpont: csütörtök 15:00-15:45

A zene szorongásoldó, fejleszti a figyelmet, elősegíti a kommunikációt és önkifejezésre bátorít. Különösen ajánljuk: tanulási nehézségek, tanulási zavarok, magatartási zavarok, önkifejezési problémák, kapcsolatteremtési nehézségek, gátlásosság, közösségbe illeszkedési nehézség, figyelemösszpontosítás nehézsége, és figyelemzavar esetén! A zene birodalmában különböző hangszerek segítségével közösen improvizálunk, énekelünk, játszunk.


Lépjen velünk kapcsolatba:

  • Reload
Szülinapi zsúrok, játszóház, arcfestés, lufihajtogató bohóc, bohóc, animátor, arcfestő, arcfestés rendezvényre, csillámtetováló, csillámtetoválás

Szülinapi zsúr

Szülinapi zsúrok

Ha kis csoportlétszámú, hangulatos, családias szülinapi zsúrra vágysz, akkor nálunk a helyed a Manóbirodalomban! Lefoglalhatod csak a játszóházunkat, vagy rendelhetsz egyéb szolgáltatást is (arcfestés, csillámtetoválás, bohóc).


Terembér: 7500.-/óra (minimum 2 óra, maximum 12 fő), mely ár tartalmazza a játszóház kizárólagos használatát, terítést, díszítést, 1 fő személyzetet. A játszóházba bármilyen étel, ital, torta behozható.
 
Egyéb szolgáltatások:
• Arcfestés: 6.000.- Ft
• Csillámtetoválás: 6.000.- Ft
• Játékos vetélkedők óvó nénivel: 10.000.-Ft
• Néptánc tanítás: 8.000.- Ft
• Lufihajtogatás: 10.000.- Ft
• Mesehős buli: 15.000.- Ft
• Bohóc műsor: 15.000.- Ft
• Kézműveskedés: 15.000.- Ft
• Hercegnős, kalózos, western, "Zűr az űrben", boszis-varázslós, dzsungel, indiános buli: 15.000.- Ft
• Táncos, vetélkedős buli mesekvízzel: 15.000.- Ft

HÉTKÖZNAPI AKCIÓ: hétfő-csütörtök között 5000.-Ft/óra a terembér, egyéb szolgáltatásaink árából 20% kedvezményt adunk.

Foglalás: 30% előleg megfizetésével, melyet lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni.
Betegség esetén a zsúrt a szabad helyek függvényében másik időpontra átfoglaljuk.

Kérésre házhoz is megyünk. Professzionális csapatunkat hívhatod saját otthonodba is! Dobd fel az otthoni szülinapi bulit arcfestéssel, csillámtetoválással, vagy 1 órás animációval (csaptajáték, sorversenyek, játékos vetélkedők)!

Sok szeretettel várjuk bölcsis, óvodás és kisiskolás gyermekedet és barátait fergeteges hangulatú szülinapi zsúrjainkon!
Nyári táborok ovisoknak, kézműves tábor, napközis tábor, tábor ovisoknak, nyári tábor játszóházban, nyári tábor ovisoknak Budapest, nyári tábor Újbudán

Nyári táborok

Nyári táborok

Nyári manótáborok 3-6 éves ovisoknak és 7-9 éves kisiskolásoknak.


Téged is várnak a Manóbirodalom nyári kézműves, alkotótáborai!

2017. június 19-23.                        Mesehősök tábor
2017. június 26-30.                        Kis boszi és varázsló tábor
2017. július 3-7.                              Kézműves tábor
2017. július 10-14.                         Lovag- és hercegnőképző 
2017. július 17-21.                         Kalóz és kishableány
2017. július 24-28.                         Mesehősök tábor
2017. július 31-augusztus 4.        Kis boszi és varázsló tábor
2017. augusztus 7-11.                   Kézműves tábor
2017. augusztus 14-18.                 Lovag és hercegnőképző 
2017. augusztus 21-25.                 Kalóz és kishableány tábor

Mesehősök: ki ne ismerné a Hupikék Törpikéket, Thomast a gőzmozdonyt, Arielt, Frakkot, Samet a tűzoltót? De biztos, hogy mindent tudsz róluk? A héten leteszteljük mesetudásodat, mesevilágba utazunk, ahol sokat játszunk, mókázunk, alkotunk, saját mesekönyvet készítünk, és minden nap diafilmet vetítünk.

Kis boszi és varázslótábor: a hét folyamán biztos mindent megtudsz, amit a boszikról és a varázslókról tudni érdemes. Varázspálcát, kalapot/sisakot készítünk, varázsitalt kotyvasztunk, és kígyót, békát varázsolunk.

Kézműves tábor: a hét folyamán a különböző kézműves technikákkal ismerkedünk meg a gyerekekkel. Festünk, ragasztunk, gyurmázunk, mindent felhasználunk, amit a környezetünkben találunk.

Lovag- és hercegnőképző tábor: a hét folyamán megismerkedünk a kis lovagok életével, lovagi próbáknak vetjük alá magunkat, kardot, pajzsot barkácsolunk.
A hét folyamán elkészítjük a tündérek ékszereit, berendezzük a varázskertet, és különböző próbáknak vetjük alá magunkat, hogy a hét végére mindenkiből varázserővel bíró tündér, hercegnő váljék.

Kalóz és kishableány tábor: hol volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren is túl, egy icike-picike kincses sziget. Keressük meg együtt a partra vetett kincses ládikát, mely az elmúlt évszázadok alatt rejtve maradt. Közösen elkészítjük az ehhez szükséges eszközöket, térképet, majd felfedező útra indulunk. Ígérjük, a hét végére mindenkiből igazi kincskereső kalóz válik, és senki nem tér haza üres kézzel!
A hét folyamán csillámló hableányokat készítünk, hableány tükröt, nyakéket, táskát, koronát barkácsolunk, és meséken keresztül megismerkedünk a hableányok életével.

Amit a táborokról tudni érdemes: a tábor ára: egész napos elhelyezés esetén 26.000.- Ft/gyermek/hét (9-18 óráig) 21.000.- Ft/gyermek/hét (9-13 óráig), , testvéreknek 10% kedvezményt biztosítunk. Az étkezéseket a tábor ideje alatt biztosítjuk. A részvételi szándékot 7.000 Ft előleg kíséretében kérjük jelezni. A teljes részvételi díjat minden esetben a tábor kezdete előtti héten péntekig kérjük befizetni. Egy-egy napra is lehet csatlakozni, ez esetben a részvételi díj: 5800.- Ft egész nap, 4800.- Ft/fél nap esetén.

2017. ÁPRILIS 28-IG 15% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK, AMENNYIBEN BEFIZETI A TÁBOR TELJES RÉSZVÉTELI DÍJÁT.
Nyári táborok ovisoknak, kisiskolásoknak